Gamlebyen Fredrikstad - Gamlebyen Hotell

Velkommen til en annerledes opplevelse i Gamlebyen Fredrikstad

At Fredrikstad er et populært turistmål er det ingen tvil om, og folk valfarter til byen fra både fjern og nær. Ikke minst på grunn av alt det du faktisk kan oppleve der, og like gjerne på grunn av en av de mange arrangementene du kan oppleve. Være seg konserter, kultur- eller idrettsarrangementer, kort vei til Gamle Fredrikstad Golfklubb, det er et vell å velge blant, eller du kan bare nyte noen av de mange severdighetene i og rundt byen.

Gamlebyen i Fredrikstad er en severdighet

Gamlebyen er en severdighet i seg selv, og siden mye av det du kan se og gjøre der også er innendørs, er det nok å gjøre uansett hvilken tid på året du kommer. Overnattingsmulighetene er unike og flere koselige spisesteder, og det er lett å forflytte seg rundt i byen, selv uten å ha egen bil til rådighet.

Denne unike muligheten rent transportmessig og beliggenheten i forhold til adkomst fra både Oslo og Sverige gjør byen et yndet sted å reise til for folk som ønsker å oppleve mest mulig på kortest mulig tid, da alt ligger innenfor forholdsvis kort rekkevidde fra sentrum av kystbyen.

Og som et slags sentrum i sentrum finner vi Gamlebyen, som er den delen av Fredrikstad som opprinnelig lå innenfor festningsmurene, og herfra kommer du enkelt ut til resten av Fredrikstad. Du kan enten spasere dit du ønsker, eller du kan ta byferga – som for øvrig er gratis – eller du kan ta et av kollektivtilbudene Fredrikstad har å by på.

Kurs, konferanse og firmasammenkomster i historiske møtelokaler

Dette gjør Gamlebyen til det perfekte utgangspunkt for flere andre ting enn ren turisme også, som for eksempel et flott sted å legge et seminar, kurs eller andre firmasammenkomster. Gamlebyen Hotell vil kunne være et ypperlig sted for forskjellige typer arrangementer, da det er et veletablert etablissement med alle de fasilitetene du kan ønske seg.

Som konferansested får du et opphold i en hyggelig atmosfære med koselige rom i historiske omgivelser med konferanserom, trivelige møterom, trådløst internett og god nærhet til både serverings- og spisemuligheter. Ønsker du å kombinere en konferanse eller annet arrangement med utflukter i nærområdet er dette noe Gamlebyen Hotell er mer enn behjelpelige med, og i samarbeid med andre aktører i området kan det tilbys alt fra guidede turer til vinsmaking. Eller hva med å kombinere firmaets neste «kick-off» med en fotballkamp på Fredrikstad Stadion?

Mulighetene er tilnærmet ubegrenset, og enten du ønsker et opphold i Gamlebyen på et par dager eller kanskje en hel uke, vil det garantert være nok å velge blant til å fylle dagene med både interessante og lærerike opplevelser. Litt avhengig av type konferanse eller tema på kurset, vil du garantert kunne finne noe som vil egne seg til å kombineres, enten som en del av opplegget, eller i forbindelse med en pause eller som et hyggelig innslag etter endt dag.

Skulle noe av dette høres interessant ut, eller det er ønskelig med mer informasjon om hva som kan tilbys i forbindelse med et kurs eller en konferanse hos Gamlebyen Hotell er det bare å ta kontakt, så er vi behjelpelige med å tilpasse et opphold skreddersydd for deg/dere!

Sikre deg plass og bestill høstens og vinterens opphold nå

Det som imidlertid kan være verdt å merke seg er at det kan være en god idé å være ute i god tid, og gjerne bestille høstens og vinterens opphold allerede nå, for å sikre at både plass og at eventuelle ønsker vedrørende opplevelser og utflukter kan tilrettelegges og planlegges så tidlig som mulig!

Hva skjer i Fredrikstad

Visit Fredrikstad & Hvaler har en kalender med kommende arrangementer og ulike arrangementer i Fredrikstad. Her får du en god oversikt og finner det du trenger av informasjon som f.eks. adresser og tidspunkter!

Se kalender over kommende arrangementer her.
Se kalender over ulike aktiviteter i Fredrikstad her.

Hvordan komme seg hit og avstander

  • Det går flere avganger både med buss og tog fra/til Oslo til/fra Fredrikstad hver dag. For mer informasjon og oversikt, se vy.no. Oslo Lufthavn Gardermoen ligger ca 138 km unna.
  • Vi ligger kun 1 time unna Oslo, og det er gangavstand fra både togstasjonen og bussterminalen til oss.
  • Du kan enkelt ta en kort og gratis fergetur over til sentrum. Her ligger også Høgskolen, Litteraturhuset, kjøpesenter og mye mer.
  • Det er også kort vei til Øra Industriområde.

Kontakt oss

Hva med å oppleve en litt annerledes arena med unike omgivelser og personlig service? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi etter dine behov og ønsker. Ta kontakt her!