Tilbakelent og behagelig

Gamlebyen Hotell AS - Fredrikstad - Omgivelser

Livet er annerledes i Gamlebyen. Dette er en egen bydel i Fredrikstad der mange bor og lever i festningsbyens mange flotte bygninger. Praten går lett mellom både fastboende og tilreisende, og her er alle velkommen.

Les videre

«Jangle på vollane»

Gamlebyen Hotell AS - Fredrikstad - Omgivelser

Ta gjerne med gode spasersko, for en morgentur langs vollane, eller for å jangle på vollane, som vi sier. Dette gir sjelefred og en deilig start på dagen. Gatene er brolagt, så vi anbefaler damene å bruke kilehæl fremfor stiletthæler til festligere stunder.

Les videre

Øyhopping

Dronebilde av Gamlebyen i Fredrikstad

Nærområdet kan tilby mye av det du trenger. En gratis fergetur tar deg til Fredrikstad sentrum med alt du skulle trenge av butikker, cafeer og uteliv. Den samme fergen tar deg over til den andre siden av elva, der du finner tog til Oslo og utlandet. I sentrum av Fredrikstad ligger bussterminalen, med alt fra flybuss til Gardermoen, lokaltrafikk og ikke minst buss til vakre Hvaler, der du kan fortsette på øyhopping med en av fergene fra Skjærhalden.

Les videre

Hva skjer i Gamlebyen

Påsken i Gamlebyen Fredrikstad - Gamlebyen Hotell Fredrikstad

Gamlebyen er en rolig og tilbakelent bydel i Fredrikstad, men det skjer allikevel mye her. Du kan blant annet delta på konserter, utstillinger, teater, festivaler og mer!

Se arrangementskalender