Kurs og konferanse i historiske møtelokaler

 • Ha hele hotellet for dere selv.
 • Vi skreddersyr etter ditt behov.
 • Renovert i et moderne design.
 • Praktiske og nyttige løsninger.
 • Moderne utstyr for hybride møter.
 • Minneverdige aktiviteter.
 • Korte avstander.

Velkommen til kurs og konferanse i historiske møtelokaler hos oss. Gamlebyen Hotell befinner seg midt i smørøyet for bedrifter og andre som søker konferanser, kurs -og selskapslokaler i Fredrikstad-området. Her hos oss kan vi kan tilby historiske fasiliteter, samt en rekke aktiviteter og opplevelser.

Dersom du bestiller på vegne av en bedrift eller gruppe, er det mulig å få hele hotellet for seg selv! Da får du samlet kurs og konferanse på samme sted som sosiale sammenkomster og begivenheter. Vi blir fort fullbooket, så det kan lønne seg å være tidlig ute! Ta kontakt med oss og fortell om deres behov, så legger vi til rette for deg og din gruppe eller bedrift.

Kontakt oss Les mer
Konferanserom - Gamlebyen Hotell Fredrikstad

Konferansehotellet i Gamlebyen

Vår beliggenhet midt i Gamlebyen knytter historie og fortid sammen med nyskapende nåtid. Hotellet vårt er nydelig renovert i et moderne design kombinert med ulike historiske stiler. Det inneholder totalt 16 rom og suiter som gir gjestene våre et bredt utvalg. Vi ønsker at hotellet skal være et sted hvor du kan lene deg tilbake og føle deg som hjemme, men også for kurs og konferanser og selskap.

Gamlebyen Hotell har mye å tilby våre besøkende og kurs -og seminardeltakere. Vi har oppgradert våre kurs- og møterom med praktiske og nyttige løsninger for å møte moderne gjesters krav, og har moderne utstyr for hybride møter! Hotellet er også et flott konferansesenter med alle fasiliteter og muligheter for nettverksbygging for store og små bedrifter. Vi tilbyr enkle løsninger for våre gjester, som vi også alltid møter med et smil.

Kontakt oss Les mer
Konferanserom - Gamlebyen Hotell Fredrikstad

Minneverdige opplevelser med våre samarbeidspartnere

Det finnes mange gode grunner til å besøke vakre Fredrikstad! Byen ved Glommas utløp kan by på mye moro og mange gode opplevelser, som for eksempel et historisk dypdykk gjennom en guidet tur i Gamlebyen, eller en smaksopplevelse på vinsmaking hos Galleriet vinbar. Vårt store utvalg av flere samarbeidspartnere betyr at vi kan sikre at din bedrift kan lykkes med sin teambuilding og identitetsskaping.

Etter en natt i en av våre høyt respekterte senger, starter du dagen med frokost i vårt tilknyttede serveringssted i nabobygget. For de som liker å starte dagen med trening, så ligger vi en kort spasertur unna Kongstenhallens svømmebasseng, eller en kort fergetur unna våre samarbeidspartnere ‘Sky Fitness‘ og deres treningssenter. Det finnes også mange fine løyper for jogging og mosjon i Gamlebyen. Her hjelper vi dere selvsagt med å finne veien.

Arranger kurset hos Gamlebyen Hotell, og vi gjør hotellet vårt klart til innrykk! Book samlingen hos oss og få gode konkurransedyktige priser og positive opplevelser med venner og kollegaer.

Kontakt oss Les mer
Restaurant - Gamlebyen Hotell Fredrikstad

Jobbreise i Fredrikstad

For de som skal på jobbreise i Fredrikstad, er Gamlebyen Hotell et utmerket sted å ha base mellom møter og arbeid. Sørg for at du får et avslappende opphold og avkobling i selveste Gamlebyen, hvor du kan lene deg tilbake og lade batteriene hos oss.

Gamlebyen er en rolig og tilbakelent bydel i Fredrikstad, men det skjer allikevel mye her. Du kan blant annet delta på konserter, utstillinger, teater, festivaler og mer. Se arrangementskalender her. Gjør din jobbreise til en liten ferie!

Fordeler du får ved å bruke oss som hotell:

 • Kort vei til sentrum og jernbane
 • Kort vei til Øra Industriområde
 • Gratis ferge til/fra sentrum (se fergetider her)
 • Parkering
 • Trening hos Sky Fitness i Fredrikstad eller på Torp
 • Kort vei til golf- og tennisbane og Kongstenhallen idrettsarena
 • Matpakke
 • Fleksible avbestillingsvilkår
Reserver rom Les mer
Tebord - Gamlebyen Hotell Fredrikstad

Kontaktskjema

Benytt kontaktskjemaet under, så hjelper vi deg så fort vi kan!

 • Hvis du har mer informasjon om arrangementet kan du skrive det under.