Møte i historiske lokaler

Gamlebyen Hotell har unike lokaler som egner seg godt til kurs og konferanser. Hvis dere er en gruppe mennesker på over 5 stk, har dere muligheten til å leie hele hotellet og ha det helt for dere selv. Vi blir fort fullbooket, så det kan lønne seg å være tidlig ute! Ta kontakt, så legger vi til rette for deg og din gruppe. 

En del av det 12. kvartal

Gamlebyen Hotell AS - Fredrikstad

Gamlebyen Hotell Fredrikstad er en del av Det 12. kvartal, som inkluderer den ærverdige restauranten VÆRK, Teglhuset og den lune puben Tamburen. En perfekt ramme rundt ditt neste selskap, konferanse eller event.

Les videre

Møterom

Samarbeidspartnere

Om Gamlebyen Hotell

Mange samarbeidspartnere gjør at vi kan sy sammen spennende pakker helt etter dine ønsker og behov, være seg rib-turer, teambuilding, skjærgårdsidyll, historiske vandringer eller noe helt annet.

Les videre

Gode naboer

Gamlebyen Hotell AS - Fredrikstad

Vi har mange gode naboer, som Gamle Fredrikstad Golfklubb, med 18-hulls bane, i gåavstand fra hotellet. Kongstenhallen ligger like nært, der mange større arrangementer avvikles gjennom året, som Fredrikstad Cup, messer og andre større stevner. Her ligger også Kongstenbadet, et samlingssted for områdets store og små, spesielt sommerens utebassengområde.

Les videre

Kontaktskjema

Benytt kontaktskjemaet under, så hjelper vi deg så fort vi kan!

  • DD slash MM slash YYYY
  • Hvis du har mer informasjon om arrangementet kan du skrive det under.
  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.