Om Gamlebyen Hotell

Gamlebyen Hotell AS - Fredrikstad

Gamlebyen Hotell er et lite familiehotell i hjertet av Gamlebyen, Nord-Europas eldste festningsby, Fredrikstad. Omgitt av vakker natur og historiske bygninger, er hotellperlen utsmykket med 17 rom med unike særpreg. Hotellet ligger sentralt i Gamlebyen, med gåavstand fra fergekai og annen transport. Med sine mange butikker, museer og markeder er Gamlebyen en innholdsrik bydel med mye aktivitet. Hotellet har gratis wifi.

Velkommen hjem til oss!

Les videre

Hva kan vi tilby?

Gamlebyen hotell Fredrikstad - Holbergsuiten frokost

Vi kan by på en lun og hyggelig atmosfære der det er lett å finne roen. Vi som vertskap ønsker å legge til rette for at alle våre gjester skal få et uforglemmelig opphold. Frokost serveres hos vår samarbeidspartner Værk noen få skritt unna. Mer informasjon om Værk finner du på deres nettsider.

Les videre

Beliggenhet

Gamlebyen Hotell AS Fredrikstad - Fasade

Gamlebyen

Gamlebyen byr på en rekke aktiviteter, alt fra butikker og markeder til arrangementer i historiske omgivelser. Bydelen er passende for alle aldersgrupper – store så vel som små. Butikkene i Gamlebyen er søndagsåpne hele året, og det inviteres til frimarked hver lørdag. Hver årstid har et eget særpreg i den sjarmerende bydelen.

Kortreist ferie

I disse tider kan det være godt for kropp og sjel å ta seg en liten ferie. Gamlebyen ligger kun 1 time fra Oslo. Kommer du med bil kan du enkelt parkere i nærområdet. Kommer du med tog, ligger stasjonen kun noen skritt og en ferge unna Gamlebyen. 

Våre hotellrom

Gamlebyen Hotell i Fredrikstad har 15 små koselige rom og 2 suiter, alle med flislagte bad med dusj og toalett.

Enkeltrom

Lyst og fint rom med gratis WiFi og TV. Len deg tilbake i en nydelig enkeltseng fra Jensen og finn roen i dette historiske rommet.

Les mer

Dobbeltrom

Koselig rom med en varm og lun atmosfære. Frokost er ikke inkludert, men kan bestilles mot et tillegg senest ved ankomst.

Les mer

Holbergsuiten

Suite med egen inngang og fullt utstyrt kjøkken. Suiten kan også benyttes til mindre samlinger og ledermøter. Den har god plass for inntil 12 personer.

Les mer

Raadhus-stallen

Privat suite på 85kvm med to etasjer og egen inngang. Suiten har fullt utstyrt kjøkken, to soverom, bad m/ vaskemaskin og arbeidsplass.

Les mer

«Vi kan by på en lun og hyggelig atmosfære der det er lett å finne roen. Vi som vertskap ønsker å legge til rette for at alle våre gjester skal få et uforglemmelig opphold.»

Marianne Hansen
Hotelldirektør