Om Gamlebyen Hotell

Om Gamlebyen Hotell

Gamlebyen Hotell Fredrikstad er en liten hotellperle med flott beliggenhet i Nord-Europas eldste festningsby, omgitt av vakker natur og historiske bygninger i Fredrikstad. Hotellet har 16 koselige rom, alle ulikt innredet med hver sin personlige stil. Dette hotellet ligger i sentralt i gamlebyen i Fredrikstad, 150 meter fra fergekaia, og er omgitt av butikker, museer og markeder. Du tilbys gratis WiFi, og kan låne sykkel kostnadsfritt. Ledersuiten har fullt kjøkken og stor sittegruppe som passer perfekt for mindre kurs og styremøter, bryllup og andre begivenheter.

Les videre

Hva kan vi tilby?

Vi kan by på en lun og hyggelig atmosfære der det er lett å finne roen. Vi som vertskap ønsker å legge til rette for at alle våre gjester skal få et uforglemmelig opphold. Frokost serveres hos vår samarbeidspartner Værk noen få skritt unna. Mer informasjon om Værk finner du på deres nettsider.

Les videre

Beliggenhet

Gamlebyen Hotell AS - Fredrikstad

Gamlebyen er i seg selv et flott område å bruke mye tid på. Her finner du små butikker med alt mulig rart, klesbutikker, smed, keramikere, kunstnere, gallerier, kafeer, restauranter, museum og Glasshytta, der du både kan se på at det blåses glass, delta selv og handle. Butikkene er søndagsåpne hele året. I tillegg er det frimarked på torget hver lørdag, og i adventstiden forvandles hele Gamlebyen til barndommens og stressfri jul med sitt store julemarked hver helg.

Kortreist ferie

I disse tider kan det være godt for kropp og sjel å ta seg en liten ferie. Gamlebyen ligger kun 1 time fra Oslo. Kommer du med bil kan du enkelt parkere i nærområdet. Kommer du med tog, ligger stasjonen kun noen skritt og en ferge unna Gamlebyen. 

Våre hotellrom

Gamlebyen Hotell i Fredrikstad har 15 små koselige rom og 2 suiter, alle ulikt innredet med hver sin personlige stil.

Enkeltrom

Lyst og fint rom med gratis WiFi og TV. Len deg tilbake i en nydelig enkeltseng fra Jensen og finn roen i dette historiske rommet.

Les mer

Dobbeltrom

Koselig rom med en varm og lun atmosfære. Frokost er ikke inkludert, men kan bestilles mot et tillegg senest ved ankomst.

Les mer

Holbergsuiten

Suite med egen inngang og fullt utstyrt kjøkken. Suiten kan også benyttes til mindre samlinger og ledermøter. Den har god plass for inntil 12 personer.

Les mer

Raadhus-stallen

Privat suite på 85kvm med to etasjer og egen inngang. Suiten har fullt utstyrt kjøkken, to soverom, bad m/ vaskemaskin og arbeidsplass.

Les mer

«Vi kan by på en lun og hyggelig atmosfære der det er lett å finne roen. Vi som vertskap ønsker å legge til rette for at alle våre gjester skal få et uforglemmelig opphold.»

Marianne Hansen Hotelldirektør