Skal du til Fredrikstad? Book Raadhus-stallen og/eller Lille-stallen hos Gamlebyen Hotell! - Gamlebyen Hotell Fredrikstad

Skal du til Fredrikstad? Book Raadhus-stallen og/eller Lille-stallen hos Gamlebyen Hotell!

Vi har ledige datoer for både Raadhus-stallen og Lille-stallen! Ta med deg noen du er glad i til Gamlebyen og benytt hotellperlen Gamlebyen Hotell som base!

Raadhus-stallen

Raadhus-stallen vil gi deg en helt unik opplevelse i hjertet av Gamlebyen! Dette er en privat suite på 85kvm og 2 etasjer som ligger på Kongens Torv med to soverom. Suiten er av høy standard med unike detaljer! Her tilbys det to soverom, bad m/ vaskemaskin, arbeidsplass, stue og fullt utstyrt kjøkken! Det er også mulig å knytte et tredje soverom til suiten mot ekstra kostnad. Dette rommet kalles for «Lille-stallen». Ved å booke hele stallen, får du også tilgang på en privat hage! Les videre under bildene.

PS! Raadhus-stallen er mye ledig i ukedagene, men stort sett opptatt i helger. Så vær rask hvis du vil booke denne historiske og populære suiten! Book rom nå >

Lille-stallen

Lille-stallen vil også gi deg en helt fantastisk opplevelse! Her tilbys det en dobbeltseng, toalett m/vask, en liten stue og egen inngang. Rommet kan bookes alene, eller det kan knyttes opp mot Raadhus-stallen for en ekstra unik opplevelse. Du vil da få tilgang på en privat og idyllisk hage! Ta med deg noen du er glad i til Gamlebyen og benytt oss som base – vi garanterer en unik og historisk opplevelse! Book rom nå >

Hva skjer i Fredrikstad

Visit Fredrikstad & Hvaler har en kalender med kommende arrangementer og ulike arrangementer i Fredrikstad. Her får du en god oversikt og finner det du trenger av informasjon som f.eks. adresser og tidspunkter!

Se kalender over kommende arrangementer her.
Se kalender over ulike aktiviteter i Fredrikstad her.

Hvordan komme seg hit og avstander

  • Det går flere avganger både med buss og tog fra/til Oslo til/fra Fredrikstad hver dag. For mer informasjon og oversikt, se vy.no. Oslo Lufthavn Gardermoen ligger ca 138 km unna.
  • Vi ligger kun 1 time unna Oslo, og det er gangavstand fra både togstasjonen og bussterminalen til oss.
  • Du kan enkelt ta en kort og gratis fergetur over til sentrum. Her ligger også Høgskolen, Litteraturhuset, kjøpesenter og mye mer.
  • Det er også kort vei til Øra Industriområde.

Kontakt oss

Hva med å oppleve en litt annerledes arena med unike omgivelser og personlig service? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi etter dine behov og ønsker. Ta kontakt her!