Planlegger du kurs og/eller konferanse? - Gamlebyen Hotell Fredrikstad

Planlegger du kurs og/eller konferanse?

Det å planlegge enten et kurs eller en konferanse byr som regel på et par utfordringer. Noe av det løser seg selv, som for eksempel tema eller presentasjon av fagområde, men det å finne en dato som passer flest mulig kan være noe mer krevende, og ikke minst det å finne et egnet sted til det aktuelle tidspunktet.

Velegnede lokaler

Mange hotell og konferansesenter tilbyr svært velegnede lokaliteter til denne type aktiviteter, men en gang iblant ønsker man kanskje å flytte fokus litt over fra det rent fagmessige, og ønsker en kombinasjon med mer kulturelle ting, som for eksempel en hyggelig atmosfære å bo i, samt interessante opplevelser i nærområdet, av både historisk og kulturell karakter.

Perfekt beliggenhet

Gamlebyen Hotell i hjertet av Fredrikstad kan tilby alt dette, og med vår beliggenhet er det den perfekte destinasjon for mer enn en anledning. Når det gjelder kurs og konferanser har vi lokaliteter spesielt tilpasset dette, og også gode overnattingsmuligheter. Dessuten har vi et godt samarbeid med flere aktører i umiddelbar nærhet, og kan tilby et godt og variert opphold ut over det rent faglige.

Flere suiter

Har du andre ønsker, som for eksempel i forbindelse med en festlig anledning, kan Gamlebyen Hotell også stille lokaliteter til rådighet for dette. Det har med stort hell vært arrangert lukkede arrangementer i både Stallen og Holbergsuiten, og Stallen kan tilby ikke mindre enn tre soverom i kombinasjon, noe som gjør det perfekt til for eksempel bryllup hvor overnatting i tilknytning til festlokalet er av avgjørende art.

Eksempel på tilbud

Enten du skal arrangere noe privat eller i forretningsøyemed er det ikke vanskelig å finne på noe å tilbringe tiden med. Er det et privat arrangement står du selvfølgelig helt fritt til selv å velge, og Fredrikstad generelt har et vell av tilbud for besøkende i alle aldre – til alle årstider.

Er du i byen i forbindelse med et kurs eller en konferanse kan det knipe noe mer med tiden, men det er likevel mer enn nok å finne på, både imellom øktene eller på fritiden etterpå.

Noen gode forslag er å benytte noen av Gamlebyen Hotells samarbeidspartnere, som for eksempel å spise den første frokosten hos VÆRK, deretter få lunsjen levert fra Mormors Cafe i hotellets eget pauserom. Ny frokost hos VÆRK dagen etter, men denne gangen nytes lunsjen hos Kong Fredrik, etterfulgt av en nydelig treretters middag hos Majoren.

Fritidsaktiviteter

På fritiden kan du enten tilbringe tiden i baren, eller du kan dra ut og se på flere av de nærliggende severdighetene i Gamlebyen. Det er lett å komme seg rundt i byen, både til fots og med kollektive tilbud, og bare innenfor Gamlebyens grenser vil det være mer enn rikelig med tilbud.

En av anbefalingene er en guidet tur med et stopp hos Magenta, hvoretter du avslutter dagen med vinsmaking hos Galleriet Vinbar.

Vær tidlig ute

Alt dette og mer til er Gamlebyen Hotell mer enn behjelpelige med å arrangere, så hvis du planlegger et besøk i Fredrikstad er det bare å ta kontakt med oss. Skal du arrangere et kurs eller en konferanse kan aktivitetene tilpasses tema og tid, er det privat er det stort sett bare egne ønsker og fantasi som setter begrensningen.

Uansett årsak og formål med turen vil det til enhver tid være fordelaktig å bestille tid og rom i god tid før du planlegger å komme, slik at hotellet er best mulig forberedt på å kunne gi deg og dere som besøkende den beste opplevelsen under oppholdet.

Hva skjer i Fredrikstad

Visit Fredrikstad & Hvaler har en kalender med kommende arrangementer og ulike arrangementer i Fredrikstad. Her får du en god oversikt og finner det du trenger av informasjon som f.eks. adresser og tidspunkter!

Se kalender over kommende arrangementer her.
Se kalender over ulike aktiviteter i Fredrikstad her.

Hvordan komme seg hit og avstander

  • Det går flere avganger både med buss og tog fra/til Oslo til/fra Fredrikstad hver dag. For mer informasjon og oversikt, se vy.no. Oslo Lufthavn Gardermoen ligger ca 138 km unna.
  • Vi ligger kun 1 time unna Oslo, og det er gangavstand fra både togstasjonen og bussterminalen til oss.
  • Du kan enkelt ta en kort og gratis fergetur over til sentrum. Her ligger også Høgskolen, Litteraturhuset, kjøpesenter og mye mer.
  • Det er også kort vei til Øra Industriområde.

Kontakt oss

Hva med å oppleve en litt annerledes arena med unike omgivelser og personlig service? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi etter dine behov og ønsker. Ta kontakt her!