Konferanserom - Gamlebyen Hotell Fredrikstad

Kurs og konferanse i historiske møtelokaler

Velkommen til kurs og konferanse i de historiske møtelokalene hos Gamlebyen Hotell. Vårt hotell, som ligger i hjertet av Fredrikstads mest sjarmerende bydel; Gamlebyen. Våre møterom er det ideelle stedet for bedrifter og grupper som søker et unikt og inspirerende sted for sine arrangementer.


Ha hele hotellet for dere selv

En av våre unike tilbud er muligheten til å ha hele hotellet for dere selv. Dette gir dere en fantastisk mulighet til å kombinere faglige møter med sosiale aktiviteter uten forstyrrelser. Vær tidlig ute, vi blir fort fullbooket.

Skreddersydde arrangementer

Vi skreddersyr arrangementene etter deres behov, enten det er kurs, konferanse eller andre selskaper. Vårt team er dedikert til å sikre at alt går knirkefritt, fra planlegging til gjennomføring. Kontakt oss for å diskutere dine behov, og vi vil sørge for at alt er tilrettelagt for deg og din gruppe.

Moderne fasiliteter i historiske omgivelser

Gamlebyen Hotell smarbeider med flere lokale aktører for å tilby minneverdige aktiviteter. Utforsk Gamlebyens historie med en guidet tur, nyt en vinsmaking på Galleriet vinbar, eller benytt deg av treningsmuligheter hos våre samarbeidspartnere. Etter en god natts søvn i våre komfortable senger, kan du starte dagen med en deilig frokost hos vår samarbeidspartner VÆRK.

Praktiske fordeler

Gamlebyen Hotell ligger perfekt til for både avslapning og aktiviteter. Vi er en kort spasertur unna Kongstenhallens svømmebasseng, og en kort fergetur fra SKY Fitness sitt treningssenter i Fredrikstad sentrum. For deg som foretrekker jogging utendørs finnes det mange fine løyper. Spør oss om tips, vi hjelper deg gjerne!

Jobbreise i Fredrikstad

For de som er på jobbreise er Gamlebyen Hotell det perfekte stedet å ha base mellom møter og arbeid. Fredrikstad tilbyr en rekke kulturelle opplevelser som konserter, utstillinger, teater og festivaler. Med vår beliggenhet kan du enkelt kombinere jobb med fornøyelser og gjøre jobbreisen til en liten ferie!

Fordeler med å velge Gamlebyen Hotell

  • Kort vei til sentrum og jernbane
  • Muligheten til å ha hele hotellet for dere selv
  • Gratis ferge til og fra sentrum
  • Parkering tilgjengelig
  • Treningsmuligheter hos SKY Fitness
  • Kort vei til golf- og tennisbane ved Aktivitetsbyen, samt Kongstenhallen idrettsarena
  • Fleksible avbestillingsvilkår
  • Matpakke tilgjengelig

Kontakt oss i dag for meg informasjon!