Påsken i Gamlebyen Fredrikstad - Gamlebyen Hotell Fredrikstad

Opplev våren i vakre Gamlebyen

Våren er en magisk tid på året, der alt våkner til liv igjen etter vinterens dvale. Gamlebyen i Fredrikstad er en herlig destinasjon å besøke om våren, med mange spennende aktiviteter og opplevelser for besøkende. Her er noe av det du kan gjøre i Gamlebyen de kommende vårmånedene.

Utforske de vakre parkene

Gamlebyen i Fredrikstad har mange vakre parker og hager, som er spesielt flotte om våren når alt begynner å blomstre. En tur i parken er en flott måte å nyte vårsolen og ta inn den vakre naturen. Møt frittgående høner på Vollene, eller nyt det rike fuglelivet i den sjarmerende bydelen.

Dra på sightseeingtur

Det finnes mange muligheter for å dra på sightseeing i Gamlebyen i Fredrikstad med guidede turer og sykkelturer. Sightseeing med Gamlebytoget er en hyggelig aktivitet for store og små – topp det hele med et besøk hos Gamlebyen modelljernbanesenter. Videre går det også lokal ferge som kan frakte deg til og fra bysentrum, hvor det er et bredt utvalg av aktiviteter og arrangementer.

Opplev kunst og kultur

Gamlebyen i Fredrikstad har mange gallerier og utstillingssteder som viser frem kunst og kultur fra lokalområdet og resten av verden. En tur innom et galleri eller kunstmuseum, som Galleri 1845 og Galleri Tøihuset, er en flott måte å bli kjent med områdets kunst, kultur og historie. Fredrikstad Museum har nylig åpnet ny utstilling som tar deg med på Østfold i krig 1939-1945.

Markeder og festivaler

Om våren er det flere markeder og festivaler i Gamlebyen i Fredrikstad med ulike aktiviteter for hele familien. Månefestivalen avholdes i Gamlebyen 28. og 29. juli og gjestes av blant annet Ole Paus, Millencolin og Ida Maria. Frimarkedet åpner lørdag 1. april, og arrangeres på Kongens Torg i tidsrommet 10-16 hver lørdag.

Gastronomiske matopplevelser

Gamlebyen i Fredrikstad er kjent for sin rike matkultur og her finner du flere restauranter som serverer tradisjonelle retter fra området, og hele verden. Et besøk på en av disse restaurantene er en flott måte å oppleve lokale smaker på. Velkommen til en av de mange flotte restaurantene i Gamlebyen.

Besøke lokale håndverksbutikker

Det finnes flere lokale håndverksbutikker i Gamlebyen i Fredrikstad som tilbyr alt fra keramikk til glassblåsing og smykker. Besøk en av disse butikkene og kjøp med deg en unik og autentisk souvenir hjem. Les mer om de ulike håndverksbutikkene her.

Golf

Golfbanen i Gamlebyen åpner i mars, og er en utmerket aktivitet for venner, familier og kollegaer. Anlegget består av drivingrange, treningsområde for nærspill, Pay & Play golfbane og en fotballgolfbane i gåavstand fra Gamlebyen Hotell.

Benytt Gamlebyen Hotell som base

Gamlebyen Hotell ligger midt i Gamlebyen, og tilbyr et bredt spekter av historiske og sjarmerende rom. Det er kun én time fra Oslo til Fredrikstad med tog – reis grønt.

Se våre rom, og bestill ditt neste opphold i dag.