Bildet viser møterom på Gamlebyen Hotell

Kurs og konferanse på Gamlebyen Hotell

Har du lyst til å arrangere en konferanse eller et kurs for din bedrift i unike og historiske omgivelser? Da er Gamlebyen Hotell stedet! Her kombineres historie og moderne eleganse for å skape den perfekte rammen rundt ditt neste arrangement. Beliggende midt i hjertet av Fredrikstad, tilbyr våre flotte møtelokaler en unik blanding av sjarm og funksjonalitet, som sikrer at ditt arrangement blir både produktivt og minneverdig.

Eksklusiv bruk av hele hotellet

Hos oss har du muligheten til å reservere hele stedet, slik at du kan arrangere workshops, seminar eller konferanse i en privat og fokusert atmosfære. Dette gir deltakerne en mulighet til å fordype seg fullstendig i arrangementet, samtidig som du kan benytte deg av nettverksmuligheter og teambuilding-aktiviteter rett utenfor døren!

Skreddersydd etter deres behov

Vi forstår at hvert arrangement er unikt. Derfor tilbyr vi fleksible tilpasninger for å imøtekomme deres spesifikke ønsker. Vårt dedikerte team jobber for å tilpasse opplevelsen etter ditt behov. Enten det innebærer å tilrettelegge den perfekte sitteplanen, lage en meny som passer alle smaker eller å tilby det teknologiske oppsettet som trengs for en problemfri presentasjon.

Innovative løsninger

I den digitale tidsalderen er riktig teknologi avgjørende for et vellykket arrangement. Vårt sted er utstyrt med toppmoderne audiovisiuelt utstyr for å legge til rette for hybride møter og problemfri presentasjoner. Enten du arrangerer fysisk samling eller kobler deg til deltakere eksternt, sørger våre moderne løsninger for at budskapet ditt blir effektivt formidlet.

Planlegger du kurs og/eller konferanse? - Gamlebyen Hotell Fredrikstad

Minneverdige aktiviteter

Gjør arrangementet enda mer minneverdig med en rekke aktiviteter og opplevelser. Enten det er teambuilding, guidede turer i de historiske omgivelsene eller en rolig spasertur langs pittoreske gater, tilbyr vi et utvalg muligheter som gjør arrangementet ditt virkelig uforglemmelig. Gamlebyen Hotell har korte avstander til lokale attraksjoner, spisesteder og transportknutepunkter!

Virker dette interessant? Book allerede i dag! Bruk kontaktskjemaet under, så finner vi en god løsning for deg og din bedrift. Velkommen til oss!

Kontakt oss for booking

  • Hvis du har mer informasjon om arrangementet kan du skrive det under.