Et Stemningsbilde fra Raadhus-stallen, med fruktfat, blomster og eplemost fra Dyhre gård

En smak av luksus: opplev våre eksklusive suiter – Holbergsuiten og Raadhus-stallen

Hos oss kan du føle på en avslappende og lun atmosfære. I våre luksussuiter i Gamlebyen kan du ta en pause fra den hektiske hverdagen og finne indre ro.

Opplev eleganse og komfort i Holbergsuiten

Beliggende i 2.etasje på vårt hotell, tilbyr denne romslige leiligheten en unik opplevelse for gjester som søker det lille ekstra under oppholdet sitt. Holbergsuiten strekker seg over 75 kvadratmeter, bestående av en romslig stue, en komfortabel king size-seng fra Jensen, praktisk sofaseng og et fullt utstyrt kjøkken. Perfekt for familie- og vennemiddager.

Holbergsuiten er ikke bare et sted for overnatting, men også et perfekt sted for mindre samlinger og ledermøter. Med god plass til opptil 12 pers, tilbyr suiten et ideelt miljø for produktive og inspirerende møter. Enten det er et strategisk forretningsmøte eller en kreativ arbeidsøkt, er suiten utstyrt med en projektor og lerret som gjør det enkelt å presentere og dele informasjon.

Suiten i seg selv er en perle på vårt hotell, som tilbyr både eleganse og komfort til våre gjester. Enten du ønsker å nyte den varme og lune atmosfæren eller organisere et vellykket ledermøte – Holbergsuiten er det ideelle valget!

Sofistikasjon og finesse i Raadhus-stallen på Kongens Torv

Velkommen til vår private suite med historisk sjarm og en varm og lun atmosfære. Beliggende på Kongens Torv, tilbyr denne unike og romslige suiten et eksklusivt opphold for gjester som ønsker å oppleve historiens sus og samtidig nyte moderne fasiliteter.

Raadhus-Stallen spenner over 85 kvadratmeter og strekker seg over to etasjer. I første etasje finner du hovedsoverommet som er innredet med en stor og komfortabel dobbeltseng. Her kan du slappe av og hvile godt etter en lang dag med opplevelser. Badet i første etasje har også vaskemaskin, slik at du har alt du trenger for et praktisk opphold. 

I andre etasje av Raadhus-stallen finner du et ekstra soverom med to enkeltsenger, en arbeidsplass, en stue og et fullt utstyrt kjøkken. Her har du mulighet til å nyte privatlivet og friheten som følger med det. I tillegg har suiten også muligheten til å knytte et tredje soverom til suiten mot en ekstra kostnad. Dette rommet har dobbeltseng, eget toalett med vask og egen inngang.

Begge våre suiter har gratis Wi-Fi. TV, vannkoker, hårføner og badeartikler slik at ditt opphold blir så behagelig som overhodet mulig. Frokost er ikke inkludert, men vi hjelper deg med å bestille dette for et tillegg senest ved ankomst. Hvis din familie eller bedrift ønsker å booke hele hotellet er vi behjelpelige med dette, men husk å være ute i god tid – vi blir fort fullbooket. Vi på Gamlebyen hotell setter pris på om du oppgir forventet ankomsttid slik at vi kan ha alt klart til deg. Booking foregår her. Velkommen til oss!