Påsken i Gamlebyen Fredrikstad - Gamlebyen Hotell Fredrikstad

Vil du tilbringe påsken i Gamlebyen Fredrikstad?

Ta med din kjære, en venn, et familiemedlem eller din firbeinte på en miniferie til historiske Gamlebyen Fredrikstad i påsken, og benytt Gamlebyen Hotell som base!

Opplev Gamlebyen Fredrikstad i påsken

Alt av butikker, restauranter, cafeer og bakerier er åpent i påsken. Du kan også oppleve frimarkedet på torget midt i Gamlebyen! Her kan du finne alt fra historiske krystallglass til en ny hatt, til og med ting du kanskje lenge har lett etter. Du finner også små gallerier og butikker med håndverk, hvor man kan kjøpe ulike lokalproduserte varer!

Gå heller ikke glipp av den gamle restauranten Majoren Kro & Stue, som i årevis har vært et populært sted både blant lokalbefolkningen og turister, Galleriet Vinbar på torget samt den engelske tradisjonen «Afternoon Tea» hos vår gode nabo og samarbeidspartner VÆRK. Gamle Fredrikstad Golfklubb ligger også kun noen minutter unna hotellet.

Hva kan Gamlebyen Hotell tilby?

Vi kan by på en lun og hyggelig atmosfære der det er lett å finne roen. Vi som vertskap ønsker å legge til rette for at alle våre gjester skal få et uforglemmelig opphold.

Marianne Hansen, Hotelldirektør

Gamlebyen Hotell tilbyr også ulike pakker og tilbud, og vi skreddersyr din opplevelse ut ifra dine ønsker. Dette kan f.eks. være en romantisk pakke som du tar med deg din kjære på. Dette er da en romantisk overnatting i dobbeltrom med frokost, musserende vin, frukt, håndverksjokolade fra Jentene på Tunet og romantisk middag hos Majoren Kro & Stue fra kun 3350,-. Les mer om våre pakketilbud her >

Hvordan komme seg hit og avstander

  • Det går flere avganger både med buss og tog fra Oslo til Fredrikstad hver dag. For mer informasjon og oversikt, se vy.no. Oslo Lufthavn Gardermoen ligger ca 138 km unna.
  • Vi ligger kun 1 time unna Oslo, og det er gangavstand fra både togstasjonen og bussterminalen til oss.
  • Du kan enkelt ta en kort og gratis fergetur over til sentrum. Her ligger også Høgskolen, Litteraturhuset, kjøpesenter og mye mer.
  • Det er også kort vei til Øra Industriområde.

Kontakt oss

Hva med å oppleve en litt annerledes arena med unike omgivelser og personlig service? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi etter dine behov og ønsker. Ta kontakt her!