Valentinsdagen på Gamlebyen hotell

En romantisk Valentinsdag på Gamlebyen Hotell

Julen går fort, det vil si at også Valentinsdagen er like rundt hjørnet. Hva er vel bedre enn å tilbringe denne spesielle dagen med din kjære på et av Norges mest sjarmerende steder? Gamlebyen Hotell, omgitt av historiske bygninger og naturskjønn skjønnhet, har vi sammen med Majoren Kro & Stue skapt den ultimate romantiske opplevelsen for par som ønsker å feire kjærligheten. Hos oss lover vi en lun og varm atmosfære, som garantert vil gjøre Valentinsdagen til en uforglemmelig opplevelse.

En unik, romantisk opplevelse

Denne eksklusive, romantiske pakken vil få romantikken til å blomstre! Romantisk pakke er tilgjengelig mellom onsdager og søndager hver uke, og inkluderer:

  • Romantisk overnatting i historiske omgivelser
  • En deilig frokost fra VÆRK som vil få dere til å våkne med et smil
  • Musserende vin, frukt og deilig sjokolade fra Jentene på Tunet
  • En uforglemmelig 3-retters middag hos Majorens Kro & Stue, som ligger rett ved siden av hotellet. De er kjent for sin fantastiske mat og atmosfære

Dette er den perfekte oppskriften på en romantisk Valentinsdag som vil gi dere minner for livet!

Opplev festningsbyen

Gamlebyen hotell er et lite hotell med stor sjarm. Beliggende i Nord-Europas eldste festningsby, er hotellet vårt omgitt av historie og skjønnhet på alle kanter. Gamlebyen er omgitt av butikker, museer og markeder, i tillegg til at det kun er 150m fra byfergekaia, som frakter deg gratis over til Fredrikstad sentrum slik at dere kan utforske alt det fantastiske byen har å by på.

Så hvorfor ikke gjøre Valentinsdagen ekstra spesiell i år? Gamlebyen Hotell har alt dere trenger for å feire kjærligheten på den mest romantiske måten. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til en uforglemmelig, romantisk overnatting hos oss. Book i dag og overrask din kjære!

Vi anbefaler våre reisende å reise med tog. Togstasjonen ligger like ved byfergekaia – fergetider og mer informasjon finner du her.