Gamlebyen hotell - romantisk opphold

På tide med et romantisk opphold?

Kjærlighetens dag, valentinsdagen, er rett rundt hjørnet. Har du tenkt på hva du skal glede din kjære med? Fortvil ikke – vi kan hjelpe deg. Hva med et romantisk opphold i historiske omgivelser?

Gamlebyen Hotell er et idyllisk sted for et romantisk opphold med lokasjon midt i hjertet av den gamle bydelen i Fredrikstad. Hotellet byr på en opplevelse av å være bragt tilbake i tid igjennom sin sjarmerende atmosfære.

Romantiske rom

Hotellet har flere romantiske rom, noe som er midt i blinken for par som ønsker å tilbringe kvalitetstid i hyggelige omgivelser. Hvert rom er innredet med særpregede møbler og vintage-detaljer som gir en herlig følelse av luksus og komfort. Se rom her.

Hvis du ønsker å overraske din utkårede med et romantisk opphold men er usikker på tid, er gavekort perfekt. Hotellets gavekortet gir tilgang til en rekke eksklusive tjenester, som for eksempel en middag for to hos hotellets nabo – Majorens kro og stue. Her kan dere nyte utsøkt mat mens dere observerer det aktive folkelivet i gatene utenfor. Les mer og bestill gavekort her.

Gamlebyen i Fredrikstad er en idyllisk bydel, kjent for sine historiske severdigheter. Dette gjør at det er mangt å se og oppleve for alle aldre i bydelen, med korte gåavstander fra hotellet.

Dersom du skulle ønske å gjøre oppholdet enda mer minneverdig, kan hotellet arrangere private utflukter til noen av de mange attraksjonene i Fredrikstad. Fredrikstad er en svært innholdsrik by, og utflukten kan være alt fra kulturhistoriske besøk til en koselig (gratis) båttur på Glomma.

Flere populære attraksjoner

Fredrikstad festning, som ligger vakkert til ved elven Glomma, er en svært populær attraksjon i Gamlebyen. Festningen ble bygget på 1600-tallet og har vært med på å forme byens historie. Festningen er svært populær blant turister, og dets historie kan læres gjennom ulike utstillinger og guidede turer.

For de kulturhistorie-interesserte er Gamlebyen Museum et «must-see». Museet ligger i en rekke historiske bygninger fra 1600-tallet, som gir en innsikt i hvordan menneskene på den tiden levde.

Park og piknik

For de som ønsker å slappe av og nyte naturen, er Gamlebyen en perfekt destinasjon. Gamlebyen består av flere vakre parker som er passende for en avslappende spasertur og/eller piknik.

For å konkludere er Gamlebyen i Fredrikstad et sted du bør skrive på «bucket listen» din over reisedestinasjoner – enten interessefeltene dine inkluderer historie, kultur eller natur.

Pakkeløsning

Gamlebyen Hotell har, i samarbeid med partnere, satt sammen en pakkeløsning som bidrar til å gjøre det romantiske oppholdet ditt komplett. Pakkeløsningen inneholder overnatting for to personer i en romantiske suite, med varm velkomst på rommet med mousserende/økologisk eplemost, og frukt og håndverkssjokolade fra Jente på Tunet. Pakken inkluderer også frokostbuffet hos restauranten VÆRK, og 3-retters middag hos hotellets nabo Majorens kro og stue.
Les mer om denne pakkeløsningen her.

Skulle du ha andre ønsker og/eller interesser tilrettelegger hotellet for det, og finner en løsning tilpasset dine behov.

Vedrørende transport anbefaler hotellet at reisende benytter seg av tog.

Ta kontakt med oss her.