Konferanserom - Gamlebyen Hotell Fredrikstad

Nyoppusset konferanseavdeling i Plusgården

Hvis dere er på utkikk etter et konferansehotell for ledere og ansatte, vil vi ønske dere velkommen til Gamlebyen Hotell! Vi befinner oss midt i smørøyet for bedrifter og andre som søker etter konferanser, kurs- og selskapslokaler. Det er mange som drar nytte av vår perle i Fredrikstads ærverdige bydel – Gamlebyen. Det sjarmerende hotellet i en blanding av pittoreske smågater og strømlinjeformede kvartal!

Beliggenheten knytter fortid og nåtid sammen, og det er genialt å samles her. Vi vil også med glede meddele at vår konferanseavdeling nå er nyoppusset! Vi tilbyr nå helt nytt og moderne utstyr med mulighet for hybride møter. Se bilder under.

Les mer om hva vi kan tilby og hvordan vi kan skreddersy ditt opphold hos oss her!

Hvordan komme seg hit og avstander

  • Det går flere avganger både med buss og tog fra Oslo til Fredrikstad hver dag. For mer informasjon og oversikt, se vy.no. Oslo Lufthavn Gardermoen ligger ca 138 km unna.
  • Vi ligger kun 1 time unna Oslo, og det er gangavstand fra både togstasjonen og bussterminalen til oss.
  • Du kan enkelt ta en kort og gratis fergetur over til sentrum. Her ligger også Høgskolen, Litteraturhuset, kjøpesenter og mye mer.
  • Det er også kort vei til Øra Industriområde.

Kontakt oss

Hva med å oppleve en litt annerledes arena med unike omgivelser og personlig service for kurs og konferanser? Vi blir fort fullbooket, så her lønner det seg å være tidlig ute! Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi etter dine behov og ønsker. Send forespørsel her!