Gamlebyen i Fredrikstad

Våren i Gamlebyen – din guide fra Gamlebyen Hotell

Våren er en magisk tid i Gamlebyen, og det er ingen bedre måte å nyte de første varme solstrålene enn ved å utforske alt det spennende området har å tilby. Fra historiske turer til livlige lokale arrangementer, her er din ultimate vår-guide for en uforglemmelig opplevelse i hjertet av Fredrikstad!

Frimarkedet: skatter og funn

Våren bringer liv til de sjarmerende gatene i Gamlebyen, og hva er vel bedre enn å starte oppdagelsen med et besøk på det lokale frimarkedet? Her kan du vandre mellom boder som bugner av alt fra antikviteter til håndverk. Det er den perfekte anledningen til å finne unike gaver til noen du er glad i eller skatter til deg selv.

Solrike dager og Gamlebyenbolle

Ingen vårdag i Gamlebyen er komplett uten å nyte en berømt Gamlebyenbolle. Disse deilige bollene nytes i solveggen, hvor du kan slappe av, ta inn omgivelsene og slå av en prat med andre som er ute for å nyte. I hagen vår kan du også få kjøpt deg både kaldt og varm å drikke, og du trenger ikke være gjest hos oss for å benytte deg av hagen.

Jangling på Vollene

I Fredrikstad kaller vi det «jangling på Vollene», som rett og slett er å rusle deg en tur på Vollene rundt Gamlebyen. Her finner du også benker du kan sitte og nyte utsikten fra. Vollene, med sin rike historie, tilbyr en unik bakgrunn for både fysisk aktivitet og kulturell berikelse.

Gratisturer med Byferga

En av de beste måtene å se områdene langs vannet på er via Byferga vår. Denne er helt gratis, og går fra Gamlebyen og helt til Ålekilene. Denne stopper også i sentrum, og er et perfekt fremkomstmiddel når man er i Fredrikstad. Sentrum av Fredrikstad byt på en perfekt kombinasjon av kultur og shopping!

Lokale arrangementer og konserter

Våren i Gamlebyen er også en tid for kultur og musikk. Ikke gå glipp av arrangementer som foregår hos vår samarbeidspartner VÆRK. Her finner dere arrangementer for envher smak, og det er en flott mulighet til å oppleve kultur og musikkliv på nært hold. Du kan se deres kommende arrangementer her.

Opplev Gamlebyen i Fredrikstad - Gamlebyen Hotell
Opplev Gamlebyen i Fredrikstad – Gamlebyen Hotell

Bli med oss på Gamlebyen Hotell

Gamlebyen Hotell er perfekt plassert for å tilby deg enkel tilgang til alle disse aktivitetene. Med komfortable rom, tradisjonell gjestfrihet og en førsteklasses beliggenhet, er vi her for å sørge for at ditt våropphold blir så hyggelig og spennende som mulig.

Book ditt opphold nå for å sikre din plass i hjertet av Gamlebyen. Opplev skjønnheten og spenningen i Fredrikstad denne våren – vi ser frem til å ønske deg velkommen!