Jentetur til Gamlebyen Fredrikstad - Gamlebyen Hotell Fredrikstad

Jentetur til Gamlebyen Fredrikstad

Gamlebyen Hotell er det perfekte stedet for en getaway! Ta med deg en eller flere venninner, opplev hva Gamlebyen har å by på og benytt oss som base!

Opplev Gamlebyen

Kun 1 time unna Oslo finner du Nord-Europas eldste festningsby, Gamlebyen i Fredrikstad. Her omgis du av vakker natur og historiske omgivelser som rett og slett gir deg ro i sjela. Gamlebyen byr på flere ting – da restauranter, cafeer, butikker, golf, ulike arrangementer og mye mer. Du finner også små gallerier og butikker med håndverk, og her kan man kjøpe lokalproduserte varer!

Vi anbefaler også at du og dere tar en tur innom Majoren Kro & Stue, som i årevis har vært et populært sted både blant lokalbefolkningen og turister, Galleriet Vinbar på torget samt vår gode nabo og samarbeidspartner VÆRK. Hos VÆRK kan du nyte en deilig lunsj i deres bakgård eller delta på et av deres mange arrangementer. Gamle Fredrikstad Golfklubb ligger også kun noen minutter unna hotellet.

Hva kan Gamlebyen Hotell tilby?

Gamlebyen Hotell kan skreddersy din opplevelse ut ifra dine ønsker! Vi tilbyr også ulike pakker, som f.eks. en romantisk pakke som du tar med deg din kjære på. Men dette passer like så godt til en jentetur. Dette er da en overnatting i dobbeltrom med frokost, musserende vin, frukt, håndverksjokolade fra Jentene på Tunet og middag hos Majoren Kro & Stue fra kun 3350,-. Les mer om våre pakketilbud her >

Vi kan by på en lun og hyggelig atmosfære der det er lett å finne roen. Vi som vertskap ønsker å legge til rette for at alle våre gjester skal få et uforglemmelig opphold.

Marianne Hansen, Hotelldirektør

Camilla Pihl sine anbefalinger

Vi var så heldige og fikk et herlig besøk av Camilla Pihl og hennes venninner, og hun forteller om deres gode opplevelser på jentetur i Gamlebyen på hennes nettside! Hun har skrevet et innlegg hvor hun ramser opp 12 ulike grunner til å besøke Gamlebyen i Fredrikstad! Se listen over de ulike grunnene her.

Vi sjekket inn på Gamlebyen hotell og wow, for en perle! Hotellet ligger i den ærverdige Graffgården med 15 små koselige rom og 2 suiter, alle ulikt innredet med hver sin personlige stil.

– Camilla Pihl

Hvordan komme seg hit og avstander

  • Det går flere avganger både med buss og tog fra Oslo til Fredrikstad hver dag. For mer informasjon og oversikt, se vy.no. Oslo Lufthavn Gardermoen ligger ca 138 km unna.
  • Vi ligger kun 1 time unna Oslo, og det er gangavstand fra både togstasjonen og bussterminalen til oss.
  • Du kan enkelt ta en kort og gratis fergetur over til sentrum. Her ligger også Høgskolen, Litteraturhuset, kjøpesenter og mye mer.
  • Det er også kort vei til Øra Industriområde.

Kontakt oss

Hva med å oppleve en litt annerledes arena med unike omgivelser og personlig service? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi etter dine behov og ønsker. Ta kontakt her!