Marsj

Glade mai-dager i Gamlebyen Fredrikstad

Dagene er lysere og varmere, og det er glade mai-dager i den historiske festningsbyen! Med søndagsåpne butikker, vakker natur i full blomstring, dyreliv og ulike arrangementer, er det en glede å ta i mot alle besøkende!

17. mai i festningsbyen

Gjør nasjonaldagen litt annerledes i år og feir den i vakre omgivelser i Gamlebyen Fredrikstad! Her vekkes byen av Tamburmajorens morgenmarsj som gjør at alle og enhver drar på smilebåndet på selveste nasjonaldagen vår. Vår samarbeidspartner, VÆRK, har åpent denne dagen og tilbyr 17. mai buffet fra kl. 13.00! Her blir det servert snitter, kaker og festlig stemning.

Aktiviteter i Gamlebyen og Fredrikstad

Gamlebyen i Fredrikstad er et sted for hele familien! Her tilbys det ulike arrangementer, golf, flere type restauranter og cafeer, butikker, gallerier og andre kulturinstitusjoner. Gamlebyen er en festningsby med mye historie, og bare det å gå rundt i gatene er en opplevelse i seg selv!

Kun en ferge tar deg over til Fredrikstad sentrum, og her kan man gjøre mye forskjellig. Her finner man alt fra kjøpesenter til kino og restauranter, og på våren og sommeren arrangeres det blant annet festivaler, street food courts, konserter og mye mer. Se en oversikt over hva som skjer i Fredrikstad fremover her >

Benytt Gamlebyen Hotell som base

Unn deg selv et pust i bakken og gjør noe hyggelig i Gamlebyen, og for å toppe det hele kan du benytte oss som base. Her vil vi ta deg godt i mot og skreddersy etter dine behov. Vi tilbyr historiske rom som gir deg en hjemmekoselig følelse, og våre besøkende sier ofte at de får en spesiell ro så fort de ankommer hotellet. Hotellet ligger midt i hjertet av Gamlebyen med korte avstander!

Vi har flere ledige rom spesielt i ukedagene i mai-måned, så sikre deg et rom hos oss nå! Book rom her >

Maikampanje

Du får nå -10% på alle bookinger på søndager i mai og på 16. mai! Bruk rabattkoden «MAI» i handlekurven, og beløpet trekkes.

Hvordan komme seg hit og avstander

  • Det går flere avganger både med buss og tog fra Oslo til Fredrikstad hver dag. For mer informasjon og oversikt, se vy.no. Oslo Lufthavn Gardermoen ligger ca 138 km unna.
  • Vi ligger kun 1 time unna Oslo, og det er gangavstand fra både togstasjonen og bussterminalen til oss.
  • Du kan enkelt ta en kort og gratis fergetur over til sentrum. Her ligger også Høgskolen, Litteraturhuset, kjøpesenter og mye mer.
  • Det er også kort vei til Øra Industriområde.

Kontakt oss

Hva med å oppleve en litt annerledes arena med unike omgivelser og personlig service? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi etter dine behov og ønsker. Ta kontakt her!