Bærekraft & Miljøfyrtårnsertifisering

Bærekraft og miljøvennlighet på Gamlebyen Hotell

Fokus på bærekraft

Hos Gamlebyen Hotell har vi forpliktet oss til å fremme bærekraft og miljøvern gjennom alle aspekter av vår drift. Vår omfattende miljøpolicy reflekterer vår innsats for å bevare naturen. Dette sikrer at vi møter våre gjesters behov uten å kompromittere fremtidige generasjoners velferd. Som en stolt del av De Historiske Hotel og Spisesteder, er vi dedikert til å støtte lokalsamfunnet, bevare historiske bygninger, og fremheve lokalprodusert mat og drikke – en innsats som har tjent oss miljøfyrtårnsertifisering.

Tiltak for en grønnere drift

For å minimere vårt miljøavtrykk, har vi implementert effektive rutiner for å redusere vann- og energiforbruket. Dette inkluderer oppfordringer til våre gjester om å gjøre miljøvennlige valg som å slukke lys og spare på vannet. Vi bruker også miljømerkede rengjøringsmidler for å redusere kjemikalieutslipp og har innført kildesortering for å øke resirkuleringen. Videre oppmuntrer vi til gjenbruk av håndklær for å kutte ned på unødvendig vann- og energibruk, og oppfordrer våre gjester til å velge kollektivtransport for å redusere karbonfotavtrykket.

Bærekraftig praksis

Gjenbruk står også sentralt i vår innredning, noe som bidrar til hotellets unike atmosfære og vår bærekraftige praksis. Ved å velge Gamlebyen Hotell, blir våre gjester en del av en større bevegelse mot en mer bærekraftig og ansvarlig turisme. Vi er stolte av å tilby en hotellopplevelse hvor luksus og bærekraft går hånd i hånd, og inviterer deg til å oppleve vår dedikasjon til miljøet på ditt neste besøk. Bli med oss på reisen mot en grønnere fremtid i hjertet av historiske omgivelser.

Er det noe du lurer på? Send oss en melding!