Vinterferie – Opphold med 2-retters middag

Gamlebyen Hotell er en liten hotellperle liggende i hjertet av Gamlebyen Fredrikstad, Nord- Europas best bevarte festningsby med historiske bygninger og vakker natur. Utenfor hotellet finner du flere spennende butikker, cafeer og museer som også har søndagsåpent. Start dagen med en deilig gåtur på vollen rundt Gamlebyen. Er det kaldt nok, kan du ta med skøyter og ta turen i vollgravene. Vinterferien i Gamlebyen i Fredrikstad er for alle, enten du er på familietur eller reiser med venner eller kjæreste. I barnas Gamleby kan du hilse på geiter og høner ved siden av den store lekeplassen. Mormors Cafe serverer deilig hjemmelaget lunsj og som gjest på Gamlebyen Hotell, får du også gratis inngang hos Gamlebyen Modelljernbanesenter. Fra søndag til torsdag i vinterferien tilbyr de fleste spisestedene i Gamlebyen middag for en 100-lapp.

 

Husk å ta turen innom Therese M, for en titt på vårens lekre nyheter. Her finner du klær fra bla Ganni. Kong Frederiks Damer har også et godt utvalg moteklær av høy kvalitet. Du og jeg pappa og Kortvaren, er butikkene hvor du finner mange skatter for både store og små. Galleri mimosa er en spennende interiørbutikk med et stort utvalg av interiør, møbler og tekstiler. Hos Bastion 5 kan du ta turen innom de ulike galleriene med blant annet kunstmalerier og keramikk. På vei tilbake kan du gå innom Gulating ølutsalg og kjøpe med deg et par flasker av lokalt håndverksøl. Butikken tilbyr over 350 ulike ølsorter. Kvelden avsluttes med en deilig 2- retters middag hos vår nabo, restaurant Majoren.

Skulle du ønske en tur til Fredrikstad sentrum, kan du benytte deg Byferga som er gratis. Det går også gratis ferge rett over elva hele døgnet, med kort gangavstand til jernbanestasjonen.

 

VINTERFERIE

 

• Overnatting i dobbeltrom for 2 eller suite for 4

 

• 2- retters meny hos restaurant Majoren

 

• Gratis inngang hos Modelljernbanesenteret

 

• Frokost

 

FRA NOK 995 PR PERSON

TILBUDET GJELDER

 

Ved ledig kapasitet 15. til 23. februar 2020.