Kjøkken i Holdbergsuiten

Velg Gamlebyen Hotell for årets kurs og konferanse

Ser dere etter et konferansehotell for ledere og ansatte? Da ønsker vi dere velkommen til oss! Gamlebyen Hotell befinner seg midt i smørøyet for bedrifter og andre som søker konferanser, kurs -og selskapslokaler. Mange kan dra nytte av vår perle i Fredrikstads ærverdige bydel, Gamlebyen. Et sjarmerende hotell i en blanding av pittoreske smågater og strømlinjeformede kvartal.

Som det eneste hotellet i bydelen, tar vi imot både enkeltbestillinger og grupper med åpne armer. Bestiller man på vegne av en bedrift eller gruppe, kan man få hele hotellet for seg selv! Da får man samlet kurs og sosiale samlinger på ett og samme sted.

Men hvorfor velge vårt hotell for kurset eller selskapet deres? For at du skal kunne få forståelse av vårt tilbud, så vil vi gi deg en introduksjon av Fredrikstad og hva byen representerer i dag.

Historiske Fredrikstad

Som en liten metropol til en rekke store byer i regionen, er «vår trivelige havn» virkelig verdt et besøk. Bydelen er full av minner fra en fordunstetid. Små håndverksbutikker og utsalgsboder, industrimuseum, vannmøller, små bakeri og restauranter vitner om en tid med stor aktivitet. Omgivelsene i Gamlebyen er rolige og gir en hyggelig atmosfære hvor man bare kan se og nyte.

I Gamlebyens labyrint av sjarmerende gågater og torg med rennesansepreg, finner man bygninger fra middelalderen og oppover. Trivsel og julestemning er begrep som kunne ha blitt oppfunnet her om man kommer hit på denne tiden av året.

Byen var en festningsby mot angripende hærstyrker både til havs og til lands. Gamlebyen utgjorde et fort for konge og drott. I moderne tid derimot, har striden mest stått mot nabobyen Sarpsborg, i en kappestrid om både hockey, fotball og bandy.

I dag er Fredrikstad hjem til en rekke konsern og selskaper. Vi kan nevne Konsum Gruppen, Norgesnett, Brynhildsens fabrikker og Norsk Teknisk Porselen. Wang Toppidrettshøyskole og Høyskolen I Østfold har en rekke studier. Ideelle utgangspunkt for å bygge nettverk.

Konferansehotellet

Med vår beliggenhet midt i denne bydelen som knytter fortid og nåtid sammen, har vi innsett hvor genialt det er å samles her. Vi har oppgradert vårt kursrom til å møte moderne gjesters kra, og har moderne utstyr for hybride møter!

Gamlebyen Hotell har mye å tilby våre besøkende og kurs -og seminardeltakere. Vi har mange praktiske løsninger som gjestene finner nyttige. Hotellet er også et flott konferansesenter med alle fasiliteter og muligheter for nettverksbygging for bedrifter. Vi tilbyr enkle løsninger for våre gjester, som vi også alltid møter med et smil.

I ett med omgivelsene

Hotellet vårt er nydelig renovert med ulike historiske stiler, kombinert med moderne design. Det inneholder totalt 16 rom og suite som gir gjestene våre et rom av utvalg. Vi ønsker at hotellet skal være et sted hvor du kan lene deg tilbake og føle deg som hjemme, men også for kurs og konferanser og selskap.

Etter en natt i en av våre høyt respekterte senger, starter man opp med frokost i våre tilknyttede serveringssted rett over gaten. For de som liker å starte dagen med trening, så er vi bare noen få skritt unna Kongstenhallens svømmebasseng i tillegg til at ved å ta en kort fergetur, kan du trene hos en av våre samarbeidspartnere ‘Sky Fitness‘ på deres treningssenter. Det finnes også mange fine løyper for jogging og mosjon i Gamlebyen. Her hjelper vi deg selvsagt med å finne veien. Mange setter jo pris på en kombinasjon av opplevelser og utfordringer selv om de er på jobbreise.

Våre samarbeidspartnere gir dere minneverdige opplevelser

Det er mange grunner til å komme til vakre Fredrikstad! Byen ved utløpet til Glomma er selve startpunktet for mye moro og mange gode opplevelser. Dette kan blant annet være en guidet tur i Gamlebyen eller vinsmaking hos Galleriet vinbar. Våre samarbeidspartnere gjør at din bedrift kan lykkes i teambuilding og identitetsskapingen.

Arranger kurset hos Gamlebyen Hotell, og vi gjør hotellet vårt klart til innrykk! Velg oss og få gode konkurransedyktige priser for positive opplevelser med venner og kollegaer.

Hvordan komme seg hit og avstander

  • Det går flere avganger både med buss og tog fra Oslo til Fredrikstad hver dag. For mer informasjon og oversikt, se vy.no. Oslo Lufthavn Gardermoen ligger ca 138 km unna.
  • Vi ligger kun 1 time unna Oslo, og det er gangavstand fra både togstasjonen og bussterminalen til oss.
  • Du kan enkelt ta en kort og gratis fergetur over til sentrum. Her ligger også Høgskolen, Litteraturhuset, kjøpesenter og mye mer.
  • Det er også kort vei til Øra Industriområde.

Kontakt oss

Hva med å oppleve en litt annerledes arena med unike omgivelser og personlig service for kurs og konferanser? Vi blir fort fullbooket, så her lønner det seg å være tidlig ute! Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi etter dine behov og ønsker. Send forespørsel her!